Hakeminen

hakeminen-iso.jpg

Teemme asukasvalinnat voimassa olevien asuntohakemusten perusteella. Kotisivuillamme näkyy ainoastaan osa vapaista asunnoista, joten jätä asuntohakemus, vaikka toiveittesi koti ei näkyisikään vapaissa asunnoissa.

Hakeminen

Kaikki Sivakan asuntoasiat käsitellään hakemusten perusteella. Hakemus on kerrallaan voimassa kolme kuukautta. Hakemusta voi muokata tai sen voi uusia sähköisessä asioinnissa. Uusiminen ja muokkaaminen onnistuu myös olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hakemukset käsitellään kiireellisyysjärjestyksessä.

Mitä huolellisemmin täytätte asuntohakemuksen, sitä paremmin pystymme tarjoamaan teille tarpeisiinne sopivaa asuntoa.

Tarkistamme aina luottotiedot hakijoilta ja ne voivat vaikuttaa muun muassa sopimuksen ehtoihin ja vakuuden määrään. Ne eivät kuitenkaan ole este asunnon saannille. Vakuuteen kelpuutamme Kelan tai Oulun kaupungin sosiaalitoimen maksusitoumuksen. Muilta tahoilta emme hyväksy maksusitoumusta.

Otattehan huomioon, että hakemiltanne alueilta ei välttämättä ole aina tarjolla asuntoja. Tästä syystä saatamme tarjota teille lähialueilta tai hakukriteereiltään samankaltaisia kohteita.

Jos asunnontarpeenne päättyy, käyttehän poistamassa asuntohakemuksenne sähköisessä asioinnissa tai ilmoittakaa asiasta asiakaspalveluumme.

Asuntotarjous

Lähetämme asuntotarjouksen aina sekä tekstiviestillä että sähköpostilla, mikäli ne on ilmoitettu hakemuksessa. Hakijalla on aina muutama päivä aikaa sopia näyttö asuntoon ja vastata tarjoukseen. Lisäajan pyytäminen on mahdollista tarpeen tullen. Mikäli asuntotarjoukseen ei vastata määräajassa, tarjoamme sen toiselle hakijalle.

Vaikka tarjottu asunto ei miellyttäisikään, kannattaa asuntotarjoukseen ehdottomasti vastata. Asuntotarjoukseen vastaaminen auttaa asuttajiamme katsomaan mahdollisesti paremmin teidän tarpeisiin soveltuvia kohteita.

Hae asuntoa nyt

Asiakaspalvelu-Chat
Asiakaspalvelija paikalla