Tulevia kohteita

asuntoaetsimassa-tulossa-iso.jpg

Tiedotamme tällä sivustolla meidän uudiskohteista. Markkinoimme tällä sivustolla myös peruskorjattuja ja kevytremontoituja asuntoja.

Höyhtyällä peruskorjataan selvaakitaloja

Höyhtyällä Nokikanantiellä peruskorjataan rivitaloja kahdessa eri vaiheessa. Ensimmäinen vaihe valmistui alkukesästä 2017 ja toinen vaihe valmistuu vuoden 2018 kevättalvella. Asuntoihin asukkaiksi ovat etusijalla Nokikanantiellä ennen perusparannusta asuneet asukkaat.

Kaikki asunnot ovat 62,5 neliön kokoisia kaksitasoisia 2H+TK huoneistoja, vuokra on 719 e/kk (sis. lämmitys, vesi ja 10M-internetyhteys) ja asukkailla on mahdollisuus käyttää maksutonta pesutupaa sekä saunaosastoa. Pohjakuviin voi käydä tutustumassa taloyhtiön kohdekortista ja kuviin Sivakan Facebookista. Ilmoitamme tällä sivulla lähempänä toisen vaiheen valmistumista, mikäli asuntoja tulee yleiseen hakuun.

Koti Kuntoon -remontteja Iinatissa, Maikkulassa, Kaijonharjussa ja Herukassa

Iinatissa, osoitteessa Kivikkoahontie 8, tehdään parhaillaan asuntoihin Koti Kuntoon -remontteja. Luhtitalot remontoidaan vaiheittain niin, että viimeinen talo valmistuu 2018 alkuvuonna. Mikäli asunnon vuokraaminen kiinnostaa, toimita meille asuntohakemus. Asunnot menevät ensisijaisesti jo ennen remonttia kohteessa asuneille. Asukasvalintoja tehdään hakemusten perusteella sitä mukaa, jos asuntoja "jää yli" kiinteistössä jo aiemmin asuneilta. Jo aiemmin remontoidun malliasunnon kuvia nähtävillä Sivakan Facebookista.

Maikkulassa, osoitteessa Jättikivenkatu 6, luhti-/kerrostaloyhtiön asuntoihin tehdään Koti Kuntoon -remontteja vuoden 2017 syksystä alkaen. Talot / raput remontoidaan vaiheittain niin, että viimeinen valmistuu 2018 kevättalvella. Asukasvalintaa tehdään sitä mukaa, jos asuntoja "jää yli" nykyisiltä jo kohteessa asuvilta. Asuntoja voi hakea normaalilla asuntohakemuksella.

Kaijonharjussa, osoittessa Kalervontie 2 tehdään Koti Kuntoon -remontteja luhti-/kerrostalossa. A-talon remontti valmistuu vuoden 2017 lopussa. Asunnot menevät ensisijaisesti jo taloyhtiössä asuville ja uusia asukasvalintoja tehdään sitä mukaa, mikäli huoneistoja "jää yli" nykyisiltä asukkailta. Asuntoja voi hakea normaalilla asuntohakemuksella. Jo aiemmin remontoidun malliasunnon kuvia nähtävillä Sivakan Facebookista.

Herukassa, osoitteessa Sarkkisentie 1 on myös Koti Kuntoon -remontit käynnissä luhtitaloyhtiössä. Talot remontoidaan vaiheittain ja viimeinen vaihe valmistuu 2018 alkuvuonna. Nykyiset asukkaat ovat etusijalla remontoituihin asuntoihin ja uusia asukasvalintoja tehdään sitä mukaa, mikäli huoneistoja "jää yli" nykyisiltä asukkailta. Asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella. Remontoidun asunnon kuvia on nähtävillä Sivakan Facebookissa.

Asiakaspalvelu-Chat
Asiakaspalvelija paikalla