Tulevia kohteita

asuntoaetsimassa-tulossa-iso.jpg

Tiedotamme tällä sivustolla meidän uudiskohteista. Markkinoimme tällä sivustolla myös peruskorjattuja ja kevytremontoituja asuntoja.

Koti Kuntoon -remontteja Maikkulassa, Kaijonharjussa, Herukassa ja Myllytullissa

Maikkulassa, osoitteessa Jättikivenkatu 6, luhti-/kerrostaloyhtiön asuntoihin tehdään Koti Kuntoon -remontteja vuoden 2017 syksystä alkaen. Talot / raput remontoidaan vaiheittain niin, että viimeinen valmistuu 2018 kevättalvella. Taloon asennetaan remontin yhteydessä myös hissejä. Asukasvalintaa tehdään sitä mukaa, jos asuntoja "jää yli" nykyisiltä jo kohteessa asuvilta. Asuntoja voi hakea normaalilla asuntohakemuksella.

Kaijonharjussa, osoittessa Kalervontie 2 tehdään Koti Kuntoon -remontteja luhti-/kerrostalossa. A-talon remontti valmistui vuoden 2017 lopussa. B-talo remontoidaan kevättalvella 2018 ja C-talo syksyllä 2018. Asunnot menevät ensisijaisesti jo taloyhtiössä asuville ja uusia asukasvalintoja tehdään sitä mukaa, mikäli huoneistoja "jää yli" nykyisiltä asukkailta. Asuntoja voi hakea normaalilla asuntohakemuksella. Jo aiemmin remontoidun A-talon malliasunnon kuvia nähtävillä Sivakan Facebookista. Materiaalit vaihtelevat hieman sekä talojen välillä että huoneistoittain.

Herukassa, osoitteessa Pyssysepäntie 17 on myös käynnissä "Koti kuntoon" -remontteja. Viimeinen talo valmistuu remontista kesällä 2018. Nykyiset asukkaat ovat etusijalla remontoituihin asuntoihin ja uusia asukasvalintoja tehdään sitä mukaa, mikäli huoneistoja "jää yli" nykyisiltä asukkailta. Asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Myllytullissa, osoitteessa Myllytullinkatu 14 tehdään myös "Koti kuntoon" -remontteja. Remontit valmistuvat kokonaisuudessaan syksyllä 2018. Asunnot menevät ensisijaisesti taloyhtiössä jo asuville ja näillä näkymin asuntoja ei tule yleiseen hakuun.

Asiakaspalvelu-Chat
Asiakaspalvelija paikalla