EtusivuAsukkaallePelastussuunnitelmat

Pelastussuunnitelmat

palovaroitin-iso.jpg

Pelastussuunnitelmat

Yhtiömme kaikissa kiinteistöissä on olemassa pelastussuunnitelmat. Pelastussuunnitelma on lain edellyttämä kiinteistön omistajan tekemä ennakkosuunnitelma siitä miten poikkeustilanteissa toimitaan. Hätätilanteissa tai äkillisissä vika- tai vaaratilanteissa toiminta vaatii usein nopeita ennalta mietittyjä toimintatapoja niin asukkaan, kiinteistöhuollon kuin isännöitsijän taholta. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää, että kaikilla osapuolilla on mahdollista tutustua ennakkoon kiinteistön pelastussuunnitelmaan.

Yhtiömme mahdollistaa asukkaille ja huoltohenkilöstölle avoimen pääsyn oman kiinteistön pelastussuunnitelmiin. Sivakka-yhtymän kotisivujen kohdetietoissa on linkki, josta pääsee Pelsu-pelastussuunnitelmien verkkosivuille. Sivulta voi myös tulostaa omaan käyttöön asuntotason turvaohjeet, lisäksi sieltä löytyy pihan pelastustiekartta ja tietenkin itse pelastussuunnitelma.

Tutustumisen jälkeen ole hyvä ja kuittaa, että olet käynyt sivuilla. Kuittauksesta ei pidetä rekisteriä, mutta se antaa meille tietoa, kuinka moni on pelastussuunnitelmista kiinnostunut.

Alla olevasta linkistä pääset kohdehakuun, josta voit hakea asuinkiinteistösi kohdetiedot. Kohdetiedoista löytyy linkki pelastussuunnitelmaan.

KOHDEHAKU

Asiakaspalvelu-Chat
Asiakaspalvelija paikalla