EtusivuAsukkaalleAjankohtaiset tiedotteetKultasirkuntiellä hellittiin vieraita

Ajankohtaiset tiedotteet

Kultasirkuntiellä hellittiin vieraita
Muu tiedote, julkaisupäivä 20.6.2017

Asukastoimijat hakivat yhteishenkeä, ideoita ja kehittämiskohteita Kultasirkuntien yhteisöstä. Lämpimässä ja aurinkoisessa kesäkelissä tunnelma kohosi taivaisiin ja avaralla piha-alueella viihtyivät niin oma väki kuin vieraatkin.

- Onhan se aivan ihanaa saada muiden kokemuksia asukasyhteisöllisyydestä. Paljon lähti ideoita ja kehittämisasioita mukaan omaan toimintaan. Asukastoimijapäivä luo hyvää ilmapiiriä. Minä ainakin imin energisistä ihmisistä voimaa itselleni ja Pilkkitien toiminnalle, totesi Eva Kettula.

Tänä kesänä asukastoimijapäivää isännöivät Kultasirkuntien joukko.

- 80 annosta ruokaa ja 130 kuppia kahvia kului. Olo oli illalla tyhjä, mutta ilo tätä on tehdä, kun meillä on niin hieno tiimi. Asukkaat toivat pihoiltaan tuoleja ja pöytiä. Oman talon väki oli runsaslukuisesti paikalla, hymyili Kultasirkuntien asukastoimikunnan puheenjohtaja, monitoiminainen Anita Holappa.

Kultasirkuntien iso ja monipuolinen piha-alue sai useat vieraista haukkomaan henkeä. Mutta vielä suuremman vaikutuksen teki taloyhteisön hieno ilmapiiri.
- Kaikista asukkaista hehkui hieno yhteisöllisyys, yhteisen tekemisen halu. Meillä Pilkkitiellä toiminta on hyvää ja meillä on nuoriakin mukana, mutta jotenkin Kultasirkuntien asukkaista aisti mahtavan hienon yhteisen tekemisen ilon, Kettula hehkutti.

Oulun Kiviniemessä asuva väki oli valmistautunut asukastoimijapäivään huolella. Kaikille lapsista aikuisiin oli mietitty tekemistä. Pääkokki Kari Tomperi loihti isolla paellapannulla pyttipannua yli 70 kävijälle, Anita laukkasi iloisena huolehtimassa vieraiden hyvinvoinnista - erityisesti hellepäivän vesitankkauksesta - ja jakamassa tietoa asukastoiminnasta.

Illan viihteestä vastasi pikkuneiti Lilli Honkala.
- Rohkea ja kaunisääninen Lilli lauloi ja soitti ukulelea, vaikka kurkkukipu oli vähän haittana, Anita kiitteli neitokaista.

Kultasirkuntien frisbeegolf-kisassa kotietu toi voiton talonväkeen kuuluneelle Miikalle, kakkoseksi kiri Nummikadun Erkki ja kolmannen sijan nappasi Pilkkitien Eeva.

Ensi kesänä asukastoimijapäivä vietetään Pilkkitien Eevan maisemissa Pyykösjärven rannalla.

Kuvia tapahtumasta löytyy Sivakan Facebook-sivulta.

Takaisin

Asiakaspalvelu-Chat
Asiakaspalvelija paikalla