EtusivuAsukkaalleAjankohtaiset tiedotteetOulunsalon Oulu10:n palvelupisteen kesätauon aikanakin voi hoitaa asuntoasioitaan

Ajankohtaiset tiedotteet

Oulunsalon Oulu10:n palvelupisteen kesätauon aikanakin voi hoitaa asuntoasioitaan
Muu tiedote, julkaisupäivä 3.7.2014

KESÄAJAN ASIOINTITIEDOTE ASUNTOASIOISSA 7.7.-25.7.2014

Asunnon hakeminen

Oulunsalon palvelupisteen kolmen viikon kiinniolo heinäkuussa ei vaikuta asunnon hakemiseen. Asuntohakemuksen voi täyttää normaalisti osoitteessa www.oulunsivakka.fi. Hakemuksia käsitellään ja asuntotarjouksia tehdään Myllytullinkadun toimipisteessä.

Asukkaiden sähköinen asiointi

Kesätauon aikana voitte hyödyntää asioinnissanne sähköisiä palveluja osoitteessa www.oulunsivakka.fi. Sähköisen asioinnin kautta voi hoitaa lähes kaiken vuokrasopimukseen liittyvän asioinnin. Rekisteröitymällä sähköiseen asiointiin verkkopankkitunnuksilla palvelut ovat asukkaiden käytössä. Osa palveluista ei vaadi rekisteröintiä.

Sähköisessä asioinnissa voi tarkistaa mm. vuokranmaksutilanteen ja tulostaa vuokrakuitin. Sähköisessä asioinnissa voi myös tulostaa talonkirjaotteen, ilmoittaa perhetilannemuutoksista ja irtisanoa vuokrasopimuksen.

Palvelut Oulussa Myllytullinkadulla

Asiakas voi hoitaa asuntoasioitaan myös Sivakan Myllytullinkadun toimipisteessä osoitteessa Myllytullinkatu 4, 90130 OULU. Se on avoinna maanantaisin klo 9.00-16.00 ja tiistaista perjantaihin klo 9.00 - 13.00. Sivakan palvelunumero on 08-314 8190. Sähköposti on asiakaspalvelu@oulunsivakka.fi, vuokran maksuasioista voi olla yhteydessä osoitteeseen vuokrat@oulunsivakka.fi

Kiinteistöhuollon palvelut, mm vikailmoitusten tekeminen

Kiinteistöhuolto on RTK-palvelu Oy. Vikailmoitukset tehdään aina kiinteistöhuoltoon. Lisäksi kiinteistöhuolto tekee pienimuotoisia korjauksia ja hoitaa ulkoalueita ja päivystää toimistoajan ulkopuolella. Kiinteistöhuolto palvelee heinäkuussakin normaalisti.

Vikailmoitukset voi tehdä Sivakan sähköisissä palveluissa tai soittamalla toimistoaikoina kiinteistöhuollon palvelunumeroon 0290293700.

Kiinteistöhuollon päivystyksen iltaisin ja viikonloppuisin hoitaa Oulun Tekninen liikelaitos, eli Tekli. Päivystysnumero on 050 - 388 6851

Isännöitsijä

Oulunsalon alueisännöitsijä Ritva Juntunen (050 - 388 7097). Hän on lomalla 18.-19.6 ja 30.7.-22.8. Ritva Juntusen tuurausparina toimii alueisännöitsijä Sointu Lehmusahde 044- 710 8191. Kesätuurauksia tulee tekemään myös apulaisisännöitsijä Ari Pyykkönen.

Kesäterveisin,


Sivakka-yhtymä Oy
Asuntopalvelu

Takaisin

Asiakaspalvelu-Chat
Asiakaspalvelija paikalla