EtusivuAsukkaalleAjankohtaiset tiedotteetMuistathan Sivakan Kesäkilpailun?

Ajankohtaiset tiedotteet

Muistathan Sivakan Kesäkilpailun?
Muu tiedote, julkaisupäivä 4.7.2013

Muistathan ottaa osaa Sivakan Kesäkilpailuun? Olemme saaneet asukkailtamme jo mukavasti kivoja kuvia, mutta tiedämme, että kuvattavaa riittää edelleen!

Sivakan Kesäkilpailussa haetaan mukavia yksityiskohtia tai kauniita kokonaisuuksia Sivakan asuntojen parvekkeilta ja pihoilta. Onko sinulla kivan näköisiä kasveja, pihakoristeita, hauskoja sisustusideoita tai jotakin muuta, jonka haluat näyttää muille asukkaillemme?

Kaikki Sivakan kesäkilpailuun lähetetyt kuvat julkaistaan Facebook-sivuillamme ja eniten tykkäyksiä saanut voittaa kilpailun. Kolme eniten tykkäyksiä saanutta palkitaan lahjakorteilla. Lähetä kuvasi (vaikka useampikin) 31.8. mennessä osoitteeseen asukastoiminta@oulunsivakka.fi laita sähköpostin osoitteeksi pihakilpailu. Liitä mukaan omat yhteystietosi.

Kuvat julkaistaan ilman osoite- tai lähettäjän tietoja Sivakan Facebook-sivuilla, osa myös kotisivuilla ja äänestys- tai tarkemmin tykkäysaikaa on syyskuu. Palkittuihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Kuvia voidaan käyttää jatkossa Sivakan julkaisuissa ja sähköisissä materiaaleissa.

17.6.2013 002.JPGIMG_1286.JPG - pienennettyloma 010.JPG - pienennetty

Takaisin

Asiakaspalvelu-Chat
Asiakaspalvelija paikalla